Az egyik legfontosabb feladatunk, hogy teljes körű – orvosi és pszichoterápiás – támogatást nyújtsunk azon gyermekeknek, tinédzsereknek és családjaiknak, akik valamilyen oknál fogva kiszorultak a közösségi ellátórendszerből, vagy csak nagy nehézségek árán tudnák elérni annak szolgáltatásait.

Hisszük, hogy csak az időben történő segítségnyújtással biztosíthatjuk, hogy a következő generáció tagjai testileg és lelkileg egészséges, kiegyensúlyozott felnőttekké válhassanak.

Támogassa adója 1%-ának felajánlásával gyermekgyógyász szakorvosaink, gyermek-és ifjúságpszichiáter, családterapeuta és minden segítő szakemberünk munkáját, hogy országosan minél több gyermek és család kapja meg azt a segítséget, melyet ugyan megérdemelnek, mégis kevesen jutnak hozzá.

Segítsen Ön is, hogy együtt építhessünk szilárd jövőt gyermekeinknek a testi és mentális jóllétükre alapozva! Hozzájárulását előre is köszönjük!

Adószámunk: 18903379-1-42

Figyelem! A rendelkezéskor a NAV rendszerében a hivatalos nevünk az „Orvosi Segítség, Ahol Kell” Alapítvány. Az adószám tehát ehhez a pontos névhez tartozik, mert a MedSpot (amely a Medical Aid on the Spot rövidítése) az előbb említett néven lett bejegyezve.

Rendelkező nyilatkozat letöltése

Vagy nyilatkozzon adója 1%-ának felajánlásáról elektronikus adóbevallása során! 

Köszönjük, hogy támogatja munkánkat!