Támogasson bennünket

Orvosi segítség, ahol kell!

Amennyiben támogatná céljainkat:

  • közvetlen utaláshoz a MedSpot Alapítvány bankszámlaszáma: 16200010-10068182

A közlemény rovatba kérjük, írja be: "adományozás", valamint az Ön e-mail címét, ha szeretné, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel.

 

Alapítványunk közhasznú szervezetként végzi tevékenységét!

Ez cégek számára egyben azt is jelenti,  hogy 20 százalékkal csökkentheti a támogatás értéke szerinti adózás előtti eredményt. (Ectv. (2. §, 20. pont) szerinti közhasznú tevékenység: 20 százalék közhasznú szervezet támogatása esetén, további 20 százalék tartós adományozási szerződés esetén, de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege.)

 

Dedikált Adjukössze felületünkön adományával  mobil laboratóriumi eszközök megvásárlásában segítheti munkánkat.

 

Amennyiben ukrajnai missziónk útjaihoz kapcsolódóan szeretne támogatni bennünket adományokkal (gyógyszerrel, kötszerrel, gyógyászati segédeszközzel, orvosi eszközzel) kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk az orvosisegitseg@medspot.hu e-mail címen, vagy segítse projektünket GoGetFunding felületünkön.

Utazásaink során belső menekültek egészségügyi és mentálhigiénés ellátásában veszünk részt, előre is köszönjük az Ön hozzájárulását is!

 

Ha adója 1%-áról rendelkezik alapítványunk számára, kérjük a NAV felületén az "ORVOSI SEGÍTSÉG AHOL KELL" ALAPÍTVÁNY nevére kattintson. Ez a MedSpot magyar nyelvű megfelelője. 

ALAPÍTVÁNYUNK ADÓSZÁMA: 18903379-1-42

 

Köszönjük támogatását! 

 

Ne feledje, felajánlása jó helyre megy: a gyermekek és rászorulók egészségügyi - és mentálhigiéniés ellátására.