Ingyenes COVID-19 tanácsadás

A jelenlegi helyzetben az a célunk, hogy hiteles, professzionális, megnyugtató információhoz juthassanak mindazok, akik jelenleg az egészségügyi átszervezések következményeként információk és ellátás szűkében vannak. Az információs vonal kizárólag evidence based szakmai információkat vesz alapul, melyhez kollégáink összeállítottak egy folyamatosan frissülő, szakemberek által ellenőrzött információs bázist. 

Tevékenységünket össze kívánjuk hangolni a népegészségügyi szervek irányelveivel, törekvéseikben támogatni kívánjuk őket. 

A tanácsadás kizárólag a járvánnyal kapcsolatos kérdésekre terjed ki. Többek között a vírus terjedésének megelőzését célzó intézkedések interpretálása, esetleges gyógyszerszedéssel kapcsolatos kérdések megválaszolása, betegutakkal kapcsolatos felvilágosítások, otthon ápolt igazolt, vagy gyanítható COVID-fertőzöttek kezelésével kapcsolatos tanácsok, stb.

Orvosi konzultáció idősek részére

A COVID-19 járvány idején kiemelten fontos az idős emberek szomatikus tüneteinek monitorozása, azonban a korlátozások miatt   a háziorvos felkeresése számos esetben nehézkessé válhat. Az idősek hozzátartozóira is fokozott nyomás nehezedik, hisz a korábbiaktól ellentétben nem tudnak személyes jelenléttel gondoskodni szeretteik állapotáról. Különösen nehéz helyzetben vannak az egyedülálló idős emberek, akik számos esetben csak a szociális szervezeteken keresztül tudják mindennapi teendőiket (pl. bevásárlás, gyógyszerek kiváltása, stb.) ellátni.

A Medspot Alapítvány célja, hogy hiteles, professzionális, megnyugtató információhoz juthassanak a rászorulók, akik jelenleg az egészségügyi átszervezések következményeként információk és ellátás szűkében vannak. Az ellátás során kiemelt jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy a rászorulókat ingyenes és személyre szabott egészségügyi tanáccsal lássuk el.

A tanácsadást önkéntes orvosaink végzik, jelenleg telefonon, az online kapcsolat kiépítése folyamatban van. A járvány szakterületükre vonatkozó kérdésekre is válaszolnak

A fentieken túl az ellátás keretein belül lehetőség van a vírus terjedésének megelőzését célzó intézkedések interpretálására, esetleges gyógyszerszedéssel kapcsolatos kérdések megválaszolására, betegutakkal kapcsolatos felvilágosításokra, otthon ápolt igazolt, vagy gyanítható COVID-fertőzöttek kezelésével kapcsolatos tanácsadásra.

Bejelentkezés

Kapcsolat
Telefon: +36 1 599 9911
Email: orvosisegitseg@medspot.hu
Levelezési cím:
1126 Budapest, Derkovits utca 7.