Lassan közeledik az év vége, s bár mindannyian reméltük nem így lesz: az Ukrajnát sújtó fegyveres konfliktus még decemberben sem ért véget. A hideg, az infrastruktúrát ért károk, a kárpátaljai ellátórendszer túlterheltsége komoly kihívás elé állítja az ott élőket – köztük több ezer belső menekültet (azaz a közvetlen harcok elől Ukrajna biztonságosabb területeire érkezőket): gyerekeket, édesanyákat, időseket is. A karácsonyi időszak közeledtével, a meghitt ünnepekre hangolódva mindannyian együttérzéssel gondolunk háborútól szenvedő embertársainkra.

Csatlakozz decemberi adománygyűjtő kampányunkhoz Te is, hogy közös erővel határainkon túlra is kiterjesszük segítő missziónkat: mi az orvosi tudásunkat adjuk – segíts hogy segíthessünk!

Egy karácsonyi forró csoki árával is segítesz, hogy a háborútól szenvedő Ukrajnában is felmelegedjenek a gyerekek thermo aláöltözetek ajándékozásával! Segíthetsz egy mikuláscsomag árával is, hogy gyógyszereket szállíthassunk belső menekültek részére.

Felajánlásod most különösen jó helyre adhatod és a legkisebb összeg is számít.

Adományozz hiteles adománygyűjtő oldalunkon keresztül, hogy tudd: hozzájárulásod jó helyre megy:

Adományozz hiteles adománygyűjtő oldalunkon keresztül, hogy tudd: hozzájárulásod jó helyre megy

Támogatásod nyomán gyógyszerhez, kötszerhez, gyógyászati segédeszközhöz juthatnak az ukrajnai belső menekült gyerekek, anyukák, idősek!

Csatlakozz decemberi adománygyűjtő kampányunkhoz Te is