Alapítványunk működéséhez támogatásra van szükség, hogy a későbbiekben is gyors és hatékony orvosi, valamint mentálhigiénés segítséget nyújthassunk. Most kongatjuk a vészharangot!

A háború még mindig zajlik Ukrajnában. Ártatlan civilek tömegeinek vált állandó lakhelyévé az eredetileg maximum 7-8 napra tervezett átmeneti menedék: matrac, priccs – iskolákban, tornatermekben. Amikor a szomszédunkban zajló háború kapcsán menekültekről beszélünk, ez az esetek 90%-ban nőket és gyermekeket jelent! 2022 októbere óta önkéntes orvosaink havonta (minimum egy alkalommal) péntekenként, munka után útnak indulnak Kárpátaljára, hogy orvosi ellátást, gyógyszereket, lelki támogatást nyújtsanak nőknek, gyermekeknek. Van, aki csak missziónk kezdete óta részesül bármilyen orvosi ellátásban.

Ez a küldetés Önkéntes orvosaink számára is megterhelő lelkileg. De van, ami megterhelőbb. Azzal szembenézni, hogy elfogy a pénzünk és nem fogjuk tudni tovább finanszírozni ezeket az utakat!

Munkánkat hivatalos Adjukössze adománygyűjtő oldalunkon keresztül tudja támogatni Ön is.

A gyerekek számítanak ránk -mi pedig nem akarjuk őket cserbenhagyni, megvonni tőlük ezt a kapaszkodót. Nekünk mennünk kell! De egyedül nem megy! Várjuk támogatását mindazoknak akik átérzik ezt a felelősséget, akik részt tudnak vállalni akármilyen csekély összeggel is!

Eddigi munkánk Kárpátalján számokban:

Mentőautónk eddig 13380 kilométert tett meg, önkéntes orvosaink már 5216 munkaórában, pszichológusaink 384 órában több mint 900 embernek nyújtottak közvetlen segítséget! Missziónkról és adománygyűjtő kampányunkról a 24.hu is beszámolt, a Dr. Spányik Andrással készült riport itt olvasható.

Köszönjük ha mellénk áll, együtt többre vagyunk képesek! 

Elindult a bankkártyás adományozás oldalunkon!

Ha megteheti, legyen rendszeres támogatónk.

Nagyon köszönjük!